Stora vinster på EuroJackpot

Det finns flera lotterier i Europa som delar ut stora vinster med jämna mellanrum men allra mest känt av dem är kanske EuroJackpot. Detta är ett relativt nytt lotteri som funnits sedan 2012 men det har redan delats ut många riktigt fina vinster. Summan på jackpotten omnämns oftast i euro med tanke på att detta är ett lotteri som spelas av spelare från många europeiska länder.

eurojackpot

De största vinsterna

Den allra största vinsten som delats ut på EuroJackpot gick till Tyskland under hösten 2016. Den låg på 90 miljoner euro. Lika stor var jackpotten som delades ut till Tjeckien ett drygt år dessförinnan, i maj 2015. Så sent som i juni 2018 var en lika stor tur framme igen och en vinst på 90 miljoner euro delades ut till en kvinna i Tyskland. I april 2017 delades en rejäl storvinst ut till Finland. Summan var nästan 87 miljoner euro. Av de tio största vinsterna som delats ut på det här lotteriet har faktiskt tre stycken gått till just Finland. Vi kan snabbt konstatera att våra finländska grannar haft betydligt mer tur i spel än spelare från Sverige, då inte en enda topp tio-vinst hamnat i Sverige.

Maxvinsten eftertraktad

Maxvinsten på EuroJackpot ligger på 90 miljoner euro och en så stor jackpot har alltså delats ut vid några tillfällen. För varje gång ingen spela eurojackpotvinner jackpotten vid en dragning växer beloppet i potten och den kan då växa ända upp till just 90 miljoner euro om ingen vinner den tidigare. Det smartaste och enklaste sättet att hela tiden vara med och tävla om jackpotten oavsett om den är uppe på högsta nivå eller inte, är att prenumerera på lottoraderna och på så sätt se till att inte missa en enda dragning. Man vet aldrig när högsta vinsten utfaller nästa gång och ingen vill nog missa chansen att vinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *